Selecteer een pagina

Lieve allemaal,
Lisanne en Anjo zijn zondag 27 juni goed aangekomen in Barcelona met het ambulancevliegtuig. Een heel pittige reis voor Lisanne! Ze moest vertrekken met migraine, ook nog. Eerst met de ambulance naar Weeze, daarna de vlucht in het kleine ambulancevliegtuig. Ze werd goed in de gaten gehouden door de arts en de verpleegkundige die meevlogen. Op het vliegveld in Barcelona moesten ze helaas lang wachten op de ambulance, te midden van het tumult van vliegtuigmotoren en benzinedampen, voor Lisanne in een steeds moeilijker vol te houden houding. Daarna nog een hobbelige ambulancerit door de stad naar het zorgappartement. Ook Geert is zondag goed aangekomen met een lijnvlucht.
De dag erna kwam voor Lisanne de terugslag in de vorm van extreem veel pijn en gevoel van totale uitputting. Hopelijk zakt dit nog de komende dagen! Woensdag wordt ze met een ambulance opgehaald en naar het Teknon ziekenhuis gebracht. De onderzoeken daar zullen naar verwachting drie dagen duren, en er zijn diverse gesprekken met de neurochirurg gepland.
Namens Lisanne, Geert en Anjo, dank je wel voor alle lieve berichtjes en steunbetuigingen in elke vorm. Dat helpt hen meer dan ze in woorden kunnen uitdrukken.