Selecteer een pagina

Lieve mensen,

Wat zou ik graag willen dat ik jullie, nu we de laatste bladzijden van een jaar vol plotwendingen omslaan, een feestelijke conclusie van het Barcelona verhaal kon bieden.

Maar zo werkt het helaas niet: ik zit er echt nog middenin. Zo hopen we volgend jaar weer die kant op te kunnen voor een broodnodige check-up, maar er hangt (letterlijk en figuurlijk) nog veel in de lucht.

Maar dit kan ik wel zeggen: het zal voor altijd deel uitmaken van mijn verhaal dat ik heb mogen voelen hoe het is als er een héél legioen achter je staat. Dat is iets wat je niet vergeet en waar je een leven lang op kunt bouwen.

Dank je wel, ook aan degenen die nog spontaan de pen in zijn geklommen om mij een hart onder de riem te steken -iets dat elke keer exact op het juiste moment komt.

Ik heb door het gevecht met deze ziekte geleerd dat een dag die slecht begint, niet slecht hoeft te eindigen. Ofwel om altijd een beetje ruimte in mijn hart te bewaren voor positieve verrassingen.

Ik wens iedereen dan ook toe om 2020, ondanks alle pijnlijke en onzekere momenten, af te kunnen sluiten vol liefde, licht, rust en hoop.

Fijne dagen allemaal!

Liefs
Lisanne