Selecteer een pagina

We zijn inmiddels ruim een maand weer thuis. De eerste weken waren zwaar, onder andere omdat het klimaat hier beduidend minder gunstig is voor Lisanne. Intussen is ze sinds kort weer kunnen starten met fysio aan huis. Ze oefent met zitten en heeft zelfs al een paar pasjes gelopen! Dat lukt met behulp van het dragen van een verlengde brace, die extra steun geeft aan de romp. Op haar slaapkamer mogen de rolluiken open, en korte gesprekjes voeren gaat beter dan voorheen. Met Sinterklaas is ze voor het eerst even beneden geweest, om dit met ons te vieren. Hoe bijzonder was dat!

We kijken uit naar nieuwe verbeteringen, maar ondervinden wel dat dit veel tijd en een realistische blik nodig heeft. De ene dag zou ze het liefst het servies tegen de muur gooien van ellende, de andere dag horen we haar spelen op de ukelele. Ze moet constant doseren. Een keer over de grens heen gaan, betekent gegarandeerd een terugslag. Haar lijf kan haar hoofd op dit moment nog niet bijbenen. Lisanne leert hier mee om te gaan, maar als je zó graag vooruit gaat, is dat nog niet zo makkelijk…

We houden jullie op de hoogte, al kan het een tijd duren voor we een nieuwe mijlpaal kunnen delen. Als dat weer kan, wil Lisanne ook graag zelf een keer iets van zich laten horen.
We wensen jullie allemaal een mooie decembermaand toe! ❤️
Geert en Anjo