Selecteer een pagina

Na overleg met de neurochirurg en zijn team is Lisanne maandag 12 juli (op Anjo’s verjaardag) uit het ziekenhuis ontslagen. Dit is voor Lisanne en ook voor Anjo en Geert een hele opluchting. Het betekent namelijk dat de chirurg het veilig genoeg vindt om deze stap te zetten en daar zijn ze erg blij mee. Een van de verbeteringen die er nu al zijn, is dat ze haar benen weer kan strekken. Iets wat ze al lang niet meer kon.

Hoewel het allemaal goed is afgelopen, vielen de operatie en de dagen erna voor Lisanne helaas niet mee. Allergische reacties op medicatie, wéér zenuwen in de armen aangeprikt en ook de Lyme liet even flink van zich horen. Ze hebben zich er samen, met bemoedigende woorden vanuit Nederland, stukje bij beetje doorheen geslagen.

Er is besloten dat Lisanne het harnas weer gaat proberen, om te kijken welk effect dit heeft op haar lichaam. Verder krijgt ze binnenkort fysiotherapie in het appartement om haar spieren sterker te maken. Ondanks dat er al verbetering is, zijn er ook nog veel onzekerheden over het vervolg van de behandelingen. Zoals we al eerder schreven, stap voor stap is nu de beste optie.